Suspiria

Η ταινία ξεκινάει σκοτεινά με την πρωταγωνίστρια να μεταβαίνει με ταξί στη σχολή κατά τη διάρκεια μιας δυνατής νυχτερινής καταιγίδας που στοιχειώνει το τοπίο. Φτάνοντας στη σχολή παρατηρεί μια νεαρή κοπέλα να βγαίνει τρομαγμένη ξεστομίζοντας ταυτόχρονα ορισμένα «ακατανόητα» λόγια και στη συνέχεια να...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Seda Spettacoli (Παραγωγός)
Άλλοι συγγραφείς: Argento, Dario, 1940- (Διευθυντής), Bucci, Flavio, 1947- (Ερμηνευτής), Casini, Stefania (Ερμηνευτής), Harper, Jessica, 1949- (Ερμηνευτής)
Μορφή: Λογισμικό Ηλ. βιβλίο
Γλώσσα:Italian
Greek
Έκδοση: [χ.τ.] : Seda Spettacolli, c1977
Θέματα:
Περιγραφή
Περίληψη:Η ταινία ξεκινάει σκοτεινά με την πρωταγωνίστρια να μεταβαίνει με ταξί στη σχολή κατά τη διάρκεια μιας δυνατής νυχτερινής καταιγίδας που στοιχειώνει το τοπίο. Φτάνοντας στη σχολή παρατηρεί μια νεαρή κοπέλα να βγαίνει τρομαγμένη ξεστομίζοντας ταυτόχρονα ορισμένα «ακατανόητα» λόγια και στη συνέχεια να τρέχει προς το κοντινό δάσος. Περιέργως ούτε η Suzy καταφέρνει να μείνει στη σχολή εκείνο το βράδυ αφού μια μυστηριώδης φωνή από το θυροτηλέφωνο της αναφέρει πως δεν την γνωρίζει. Συνεπώς η Suzy θα διαμείνει το πρώτο βράδυ σε ένα πανδοχείο. Ακολουθεί ένας θρυλικός αιματοβαμμένος φόνος με θύμα την κοπέλα που το έσκασε από τη σχολή και με δολοφόνο ένα μυστηριώδες πλάσμα στο σπίτι μιας φίλης της. Η δράση ξεκινά!
Περιγραφή τεκμηρίου:Διανεμήθηκε μαζί με την εφημερίδα "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία"
Φυσική περιγραφή:1 didital video disk [95 λεπτ.] : ήχος dolby digital ; 4 3/4 in.