Η κουζίνα της Σμύρνης /

Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Daljnji autori: Πατέρα, Καλλιόπη (Urednik)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Serija:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalji primjeraka od ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΚΟΥ
Primjerak Unknown Dostupno  Postavi narudžbu