Η κουζίνα της Σμύρνης /

Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...

Ful tanımlama

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Πατέρα, Καλλιόπη (Editör)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Greek
Baskı/Yayın Bilgisi: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Seri Bilgileri:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων
Konular:

Benzer Materyaller