Η κουζίνα της Σμύρνης /

Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...

Mô tả đầy đủ

Đã lưu trong:
Chi tiết về thư mục
Tác giả khác: Πατέρα, Καλλιόπη (Biên tập viên)
Định dạng: Sách
Ngôn ngữ:Greek
Được phát hành: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
Loạt:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων
Những chủ đề:
Miêu tả
Tóm tắt:Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρονομία του τόπου. Από ιτσλί κεφτέ, ρύζι «γεμιστό» με κιμά και μερακλίδικους ταραμοκεφτέδες μέχρι τσακλαμά, ψάρι παπατζίδικο και αρνάκι μαγειρευτό με κονιάκ και κάστανα. Όλα τα μυστικά για τα σουτζουκάκια και το τέλειο σμυρναίικο πιλάφι. Ακόμη, σμυρναίικα κουλουράκια, φοινίκια, τσουρέκι μυρωδάτο και σουσαμομπακλαβά για να γλυκαθείτε μικρασιατικα. Ένα συλλεκτικό αφιέρωμα 96 σελίδων με 46 μοναδικές συνταγές και πλούσια εικονογράφηση, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!
Mô tả vật lý:94 σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
số ISBN:978-960-475-212-6