Η κουζίνα της Σμύρνης /
Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρο...
保存先:
その他の著者: | |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2013
|
シリーズ: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γεύσεις Ελλήνων |
主題: |
要約: | Η ιστορία, τα μυστικά και οι τεχνικές βήμα-βήμα της πιο φημισμένης μικρασιάτικης κουζίνας. Το αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη μεγαλειώδη σμυρναίικη μαγειρική επανακυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με τις διπλάσιες συνταγές, τεχνικές φωτογραφημένες βήμα-βήμα, αλλά και πληροφορίες για την ιστορία και τη γαστρονομία του τόπου. Από ιτσλί κεφτέ, ρύζι «γεμιστό» με κιμά και μερακλίδικους ταραμοκεφτέδες μέχρι τσακλαμά, ψάρι παπατζίδικο και αρνάκι μαγειρευτό με κονιάκ και κάστανα. Όλα τα μυστικά για τα σουτζουκάκια και το τέλειο σμυρναίικο πιλάφι. Ακόμη, σμυρναίικα κουλουράκια, φοινίκια, τσουρέκι μυρωδάτο και σουσαμομπακλαβά για να γλυκαθείτε μικρασιατικα. Ένα συλλεκτικό αφιέρωμα 96 σελίδων με 46 μοναδικές συνταγές και πλούσια εικονογράφηση, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι! |
---|---|
物理的記述: | 94 σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ. |
ISBN: | 978-960-475-212-6 |