Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /

Η βελτίωση του ανθρώπινου είδους συνδέθηκε στενά με τη διατροφή του. Αναφέρεται ότι από τα χρόνια της προϊστορίας η αύξηση του ύψους και της διάρκειας ζωής συνδυάστηκαν με την πλουσιότερη διατροφή. Υποστηρίζεται επίσης ότι η κρεοφαγία και η μαγειρική συντέλεσαν τόσο στην κοινωνική οργάνωση, όσο και...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945- (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις, c2011
Предметы:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: 641 ΡΗΓ
Копировать Unknown Доступно  Поместить задолженность