Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /

Η βελτίωση του ανθρώπινου είδους συνδέθηκε στενά με τη διατροφή του. Αναφέρεται ότι από τα χρόνια της προϊστορίας η αύξηση του ύψους και της διάρκειας ζωής συνδυάστηκαν με την πλουσιότερη διατροφή. Υποστηρίζεται επίσης ότι η κρεοφαγία και η μαγειρική συντέλεσαν τόσο στην κοινωνική οργάνωση, όσο και...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945- (Συγγραφέας)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις, c2011
Assuntos:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Área/Cota: 641 ΡΗΓ
Cód. Barras: Unknown Disponível  Localização