Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /

Η βελτίωση του ανθρώπινου είδους συνδέθηκε στενά με τη διατροφή του. Αναφέρεται ότι από τα χρόνια της προϊστορίας η αύξηση του ύψους και της διάρκειας ζωής συνδυάστηκαν με την πλουσιότερη διατροφή. Υποστηρίζεται επίσης ότι η κρεοφαγία και η μαγειρική συντέλεσαν τόσο στην κοινωνική οργάνωση, όσο και...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autore principale: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945- (Autore)
Natura: Libro
Lingua:Greek
Pubblicazione: Αθήνα : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις, c2011
Soggetti:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Dettagli sul posseduto da ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: 641 ΡΗΓ
Copia Unknown Disponibile  Richiedi