Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /

Η βελτίωση του ανθρώπινου είδους συνδέθηκε στενά με τη διατροφή του. Αναφέρεται ότι από τα χρόνια της προϊστορίας η αύξηση του ύψους και της διάρκειας ζωής συνδυάστηκαν με την πλουσιότερη διατροφή. Υποστηρίζεται επίσης ότι η κρεοφαγία και η μαγειρική συντέλεσαν τόσο στην κοινωνική οργάνωση, όσο και...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945- (Egilea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις, c2011
Gaiak:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Aleari buruzko argibideak ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sailkapena: 641 ΡΗΓ
Alea Unknown Eskuragarri  Erreserbatu