Proceedings of the IIIrd International Symposium on Saffron : forthcoming challenges in cultivation, research and economics : Krokos, Kozani, Greece, May, 20-23, 2009 /
Uloženo v:
Korporativní autor: | International Symposium on Saffron (Původce) |
---|---|
Další autoři: | Fernandez, Jose Antonio (Editor), Πολυσίου, Μόσχος (Editor), Τσιμίδου, Μαρία Ζ. (Editor) |
Médium: | Konferenční příspěvek Kniha |
Jazyk: | English |
Vydáno: |
Leuven, Belgium :
ISHS-International Society for Horticultural Science,
2010
|
Edice: | Acta Horticulturae ;
850 |
Témata: | |
On-line přístup: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Podobné jednotky
-
The saffron crocus : history and cookery
Vydáno: (1997) -
Ο ελληνικός κρόκος /
Autor: Βαμβακάς, Ιωάννης Κ.
Vydáno: (1976) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
Autor: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Vydáno: (1997) -
Κρόκος = Safran : ένα προϊόν παγκοσμίου ενδιαφέροντος και ευρείας χρήσεως /
Autor: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Vydáno: (1971) -
Εμπορία και καλλιέργεια του κρόκου
Autor: Δοδόπουλος, Σοφοκλής Χρ.
Vydáno: (1977)