365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
Γράφοντας, φωτογραφίζοντας και σχεδιάζοντας αυτό το "365" έμεινε σε όλους μας η επίγευση ενός συναρπαστικού γαστρονομικού ταξιδιού το οποίο έχει ένα και μόνο τελικό προορισμό: την καρδιά της ελληνικής γεύσης! Η τοπική ελληνική κουζίνα και γαστρονομία αποτελεί μέρος ενός αυθεντικού πολιτισμ...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (VerfasserIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Greek English |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Μίλητος,
[200-]
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
von: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Veröffentlicht: (1999) -
Τα νηστίσιμα : 30 συνταγές με νηστίσιμα και σαρακοστιανά.
von: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Veröffentlicht: (2012) -
Όσπρια : σούπες, σαλάτες, πρωτότυποι συνδυασμοί /
von: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Veröffentlicht: (2009) -
Μαγειρέματα 1 : η Ελλάδα στο πιάτο : 10 τρόποι που αξίζει να γνωρίσεις 43 συνταγές που θέλεις να δοκιμάσεις /
von: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Veröffentlicht: (2009) -
Μαγειρέματα η Ελλάδα στο πιάτο : συνταγές για κατσαρόλα και τηγάνι /
von: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Veröffentlicht: (2009)