365 τόποι, γεύσεις = 365 places tastes /
Γράφοντας, φωτογραφίζοντας και σχεδιάζοντας αυτό το "365" έμεινε σε όλους μας η επίγευση ενός συναρπαστικού γαστρονομικού ταξιδιού το οποίο έχει ένα και μόνο τελικό προορισμό: την καρδιά της ελληνικής γεύσης! Η τοπική ελληνική κουζίνα και γαστρονομία αποτελεί μέρος ενός αυθεντικού πολιτισμ...
সংরক্ষণ করুন:
প্রধান লেখক: | Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Author) |
---|---|
বিন্যাস: | গ্রন্থ |
ভাষা: | Greek English |
প্রকাশিত: |
Αθήνα :
Μίλητος,
[200-]
|
বিষয়গুলি: |
অনুরূপ উপাদানগুলি
-
Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
অনুযায়ী: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
প্রকাশিত: (1999) -
Τα νηστίσιμα : 30 συνταγές με νηστίσιμα και σαρακοστιανά.
অনুযায়ী: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
প্রকাশিত: (2012) -
Όσπρια : σούπες, σαλάτες, πρωτότυποι συνδυασμοί /
অনুযায়ী: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
প্রকাশিত: (2009) -
Μαγειρέματα 1 : η Ελλάδα στο πιάτο : 10 τρόποι που αξίζει να γνωρίσεις 43 συνταγές που θέλεις να δοκιμάσεις /
অনুযায়ী: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
প্রকাশিত: (2009) -
Μαγειρέματα η Ελλάδα στο πιάτο : συνταγές για κατσαρόλα και τηγάνι /
অনুযায়ী: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
প্রকাশিত: (2009)