Επιδόρπια /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Παρλιάρος, Στέλιος, 1959- (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Αθήνα : Η Καθημερινή, c2009
Σειρά:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 14
Θέματα:
LEADER 01210namaa2200265 4500
001 main_26636
003 GR-kkKDBK
005 20210217063340.0
008 101123s2009uuuugr#a|||gr|||| 000|0 gre d
020 |a 978-960-475-105-1 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
100 1 |4 aut  |a Παρλιάρος, Στέλιος,  |d 1959-  |9 3606 
245 1 0 |a Επιδόρπια /  |c Στέλιος Παρλιάρος 
260 |a Αθήνα :  |b Η Καθημερινή,  |c c2009 
300 |a 142 σ. :  |b έγχρ. εικ. ;  |c 24 εκ. 
490 0 |a Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή 
490 0 |a Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ;  |v 14 
500 |a Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα"Καθημερινή"(22/1/2010) 
650 4 |a Ζαχαροπλαστική  |9 67807 
700 1 |a Παρλιάρος, Στέλιος,  |d 1959-  |t Επιδόρπια  |9 96356 
710 2 |4 pbl  |a Καθημερινή  |9 27119 
942 |c BK 
999 |c 27776  |d 27776 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_000000000000000_ΠΑΡ  |7 0  |9 39288  |a KDBK  |b KDBK  |d 2010-11-23  |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου  |i 10352010  |l 17  |o 641 ΠΑΡ  |p 10352010  |r 2020-02-19  |s 2020-02-10  |w 2019-04-28  |y BK