Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /

שמור ב:
מידע ביבליוגרפי
מחבר ראשי: Πέσκιας, Χριστόφορος (Συγγραφέας)
פורמט: ספר
שפה:Greek
יצא לאור: Αθήνα : Η Καθημερινή, c2009
סדרה:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 9
נושאים:
תיאור
תאור פריט:Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα"Καθημερινή"(11/12/2009)
תיאור פיזי:142 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.
ISBN:978-960-475-100-6