Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /

Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...

全面介绍

Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者: Πέσκιας, Χριστόφορος (Συγγραφέας)
格式: 图书
语言:Greek
出版: Αθήνα : Η Καθημερινή, 2009
丛编:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5
主题:
实物特征
总结:Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω για την τυροκόμηση, γιατί θα κανείς ότι έγινε για να συντηρηθεί το γάλα. Το καρυδάκι όμως δεν χρειαζόταν να γίνει γλυκό. Θα το αφήναμε στο δέντρο να ωριμάσει και θα το τρώγαμε σαν καρύδι. Έχουμε ανάγκη να εκφραστούμε και, για να γίνει αυτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Το παράδειγμα με το καρυδάκι είναι ένας από αυτούς.
Item Description:Κυκλοφόρησε με την εφημερίδα "Καθημερινή"(13/11/2009)
实物描述:125 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.
ISBN:978-960-475-096-2