Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Willan, Ann (Συγγραφέας)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
English
Έκδοση: Αθήνα : Πατάκη, 1993
Σειρά:Μαγειρική με εικόνες
Θέματα:
Περιγραφή
Περιγραφή τεκμηρίου:Τίτλος πρωτοτύπου: Meat classics
Το βιβλίο είναι προσφορά της εφημερίδας "Τα Νέα"
Φυσική περιγραφή:127 σ. : έγχρ. εικ. ; 28 εκ.
Βιβλιογραφία:Περιέχει ευρετήριο
ISBN:960-293-869-2