L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Dujardin, J. (Автор)
Формат:
Язык:French
Опубликовано: Paris : Chez L' Auteur, 1902
Предметы:
Online-ссылка:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Шифр: 1902 DUJ
Копировать Unknown Not for loan