L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /

保存先:
書誌詳細
第一著者: Dujardin, J. (著者)
フォーマット: 図書
言語:French
出版事項: Paris : Chez L' Auteur, 1902
主題:
オンライン・アクセス:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

インターネット

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

予約・返却請求 ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
請求記号: 1902 DUJ
所蔵 Unknown Not for loan