L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Dujardin, J. (Autor)
Format: Knjiga
Jezik:French
Izdano: Paris : Chez L' Auteur, 1902
Teme:
Online pristup:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Detalji primjeraka od ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Signatura: 1902 DUJ
Primjerak Unknown Not for loan