L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /

Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Dujardin, J. (Συγγραφέας)
Format: Bog
Sprog:French
Udgivet: Paris : Chez L' Auteur, 1902
Fag:
Online adgang:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Detaljer om beholdninger fra ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Klassifikationsnummer: 1902 DUJ
Kopi Unknown Not for loan