L' examen de l'intensite colorante des vins rouges par le vino-colorimente salleron : application aux vins jaunes, vins d'espagne, aux eaux de vie, aux phums, et aux liqueirs alcooliques ayant le caramel pour base de coloration /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dujardin, J. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:French
Vydáno: Paris : Chez L' Auteur, 1902
Témata:
On-line přístup:Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

Internet

Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Signatura: 1902 DUJ
Jednotka Unknown Not for loan