Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα : πρακτικά διεθνούς συνεδρίου : Αθήνα,1-2 Οκτωβρίου 1999, Μέγαρον Ακαδημίας Αθηνών

Είναι ίσως κοινοτυπία ότι η σημασία της ελιάς και των προϊόντων της για τη διατροφή, την υγεία και την εθνική οικονομία είναι μεγάλη και ο ρόλος της στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικός. Το συνέδριο που έγινε δεν είχε ως μοναδικό στόχο ν...

Fuld beskrivelse

Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Συλλογικό Έργο: Διεθνές Συνέδριο Μέγαρο Ακαδημίας Αθηνών) (Συγγραφέας), Ακαδημία Αθηνών. Κέντρο Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας (Συγγραφέας), Διεθνές Συνέδριο
Format: Πρακτικό Συνεδρίου Bog
Sprog:Greek
Udgivet: Αθήνα : Ακαδημία Αθηνών. Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας, 2003
Serier:Δημοσιεύματα του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας ; 19
Fag:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detaljer om beholdninger fra ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Klassifikationsnummer: 390.06 ΔΙΕ
Kopi Unknown Tilgængelig  Reservér”