Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα : πρακτικά διεθνούς συνεδρίου : Αθήνα,1-2 Οκτωβρίου 1999, Μέγαρον Ακαδημίας Αθηνών
Είναι ίσως κοινοτυπία ότι η σημασία της ελιάς και των προϊόντων της για τη διατροφή, την υγεία και την εθνική οικονομία είναι μεγάλη και ο ρόλος της στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικός. Το συνέδριο που έγινε δεν είχε ως μοναδικό στόχο ν...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Συλλογικό Έργο: | Διεθνές Συνέδριο Μέγαρο Ακαδημίας Αθηνών) (Συγγραφέας), Ακαδημία Αθηνών. Κέντρο Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας (Συγγραφέας), Διεθνές Συνέδριο |
|---|---|
| Μορφή: | Πρακτικό Συνεδρίου Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Αθήνα :
Ακαδημία Αθηνών. Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας,
2003
|
| Σειρά: | Δημοσιεύματα του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας ;
19 |
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η ελιά και το λάδι στον χώρο και τον χρόνο : πρακτικά συμποσίου : Πρέβεζα, 24-26 Νοεμβρίου 2000 Θεοφάνειος Σχολή
Έκδοση: (2003) -
Ωδή στην ελιά = Ode to the olive tree /
Έκδοση: (2004) -
Μαθαίνω για την ελιά και το λάδι /
ανά: Καραπιδάκη, Λουίζα
Έκδοση: (2010) -
Η καλλιέργεια της εληάς /
ανά: Σορδίνας, Ιωάννης Α.
Έκδοση: (1920) -
Ο πολιτισμός της ελιάς = Civilization of the olive tree : 3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 25-25 Μαΐου 2006 = 3rd Thessaloniki International Bookfair
Έκδοση: (2006)