Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα : πρακτικά διεθνούς συνεδρίου : Αθήνα,1-2 Οκτωβρίου 1999, Μέγαρον Ακαδημίας Αθηνών
Είναι ίσως κοινοτυπία ότι η σημασία της ελιάς και των προϊόντων της για τη διατροφή, την υγεία και την εθνική οικονομία είναι μεγάλη και ο ρόλος της στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικός. Το συνέδριο που έγινε δεν είχε ως μοναδικό στόχο ν...
محفوظ في:
مؤلفون مشاركون: | , , |
---|---|
التنسيق: | وقائع المؤتمر كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Ακαδημία Αθηνών. Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας,
2003
|
سلاسل: | Δημοσιεύματα του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας ;
19 |
الموضوعات: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
رقم الطلب: |
390.06 ΔΙΕ |
---|---|
النسخة Unknown | متاح أحجز النسخة |