Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Sparad:
Övriga upphovsmän: | Kieslinger, Emilie, Wirth, Karl, Dr. |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | German |
Publicerad: |
Munchen :
J. F. Lehmanns Verlag,
1910
|
Ämnen: | |
Länkar: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Liknande verk
-
Ingredients /
av: Mirams, Peter, et al.
Publicerad: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
av: Πισσάνος, Αντώνιος
Publicerad: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
av: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Publicerad: (1994) -
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
av: Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ.
Publicerad: (1919) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
av: Λάμπρου, Ευσταθία
Publicerad: (1970)