Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Kieslinger, Emilie, Wirth, Karl, Dr. |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | German |
Izdano: |
Munchen :
J. F. Lehmanns Verlag,
1910
|
Teme: | |
Online dostop: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Podobne knjige/članki
-
Ingredients /
od: Mirams, Peter, κ.ά.
Izdano: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
od: Πισσάνος, Αντώνιος
Izdano: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
od: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Izdano: (1994) -
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
od: Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ.
Izdano: (1919) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
od: Λάμπρου, Ευσταθία
Izdano: (1970)