Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Tallennettuna:
Muut tekijät: | Kieslinger, Emilie, Wirth, Karl, Dr. |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | German |
Julkaistu: |
Munchen :
J. F. Lehmanns Verlag,
1910
|
Aiheet: | |
Linkit: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Samankaltaisia teoksia
-
Ingredients /
Tekijä: Mirams, Peter, et al.
Julkaistu: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Tekijä: Πισσάνος, Αντώνιος
Julkaistu: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
Tekijä: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Julkaistu: (1994) -
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
Tekijä: Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ.
Julkaistu: (1919) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
Tekijä: Λάμπρου, Ευσταθία
Julkaistu: (1970)