Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
Uloženo v:
Další autoři: | Kieslinger, Emilie, Wirth, Karl, Dr. |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | German |
Vydáno: |
Munchen :
J. F. Lehmanns Verlag,
1910
|
Témata: | |
On-line přístup: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Podobné jednotky
-
Ingredients /
Autor: Mirams, Peter, a další
Vydáno: (2000) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
Autor: Πισσάνος, Αντώνιος
Vydáno: (1977) -
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
Autor: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
Vydáno: (1994) -
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
Autor: Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ.
Vydáno: (1919) -
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
Autor: Λάμπρου, Ευσταθία
Vydáno: (1970)