The saffron crocus : history and cookery
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Saffron walden museum (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | English | 
| Έκδοση: | Essex :
        Saffron walden museum,
    
      c1997 | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Κρόκος : ένα πολύτιμο φυτό της ελληνικής γης        
                          
 Έκδοση: (1999)
- 
                
        
          Κρόκος-σαφράν : ιστορία και μαγειρική        
                  
 ανά: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014
 Έκδοση: (1999)
- 
                
        
          Εμπορία και καλλιέργεια του κρόκου        
                  
 ανά: Δοδόπουλος, Σοφοκλής Χρ.
 Έκδοση: (1977)
- 
                
        
          Ο κρόκος το λουλούδι με τις πολλές ιδιότητες        
                  
 ανά: Διδασκάλου, Ιφιγένεια
 Έκδοση: (2007)
- 
                
        
          Κρόκος - Safran ιστορία και πραγματικότητα δια μέσου των αιώνων /        
                  
 ανά: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
 Έκδοση: (2005)