Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Παραδείση, Χρύσα (Автор)
Формат:
Язык:Greek
Опубликовано: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Редактирование:επαυξ. έκδ.
Предметы:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Подробно о фондах из ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Шифр: 641 ΠΑΡ
Копировать Unknown Доступно  Поместить задолженность