Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Παραδείση, Χρύσα (Autor)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edição:επαυξ. έκδ.
Assuntos:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalhes do Exemplar ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Área/Cota: 641 ΠΑΡ
Cópia Unknown Disponível  Localização