Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Παραδείση, Χρύσα (Autor)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Izdanje:επαυξ. έκδ.
Teme:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Detalji primjeraka od ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΠΑΡ
Primjerak Unknown Dostupno  Postavi narudžbu