Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Παραδείση, Χρύσα (Egilea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:Greek
Argitaratua: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edizioa:επαυξ. έκδ.
Gaiak:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Aleari buruzko argibideak ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Sailkapena: 641 ΠΑΡ
Alea Unknown Eskuragarri  Erreserbatu