Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Παραδείση, Χρύσα (Author)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Edition:επαυξ. έκδ.
Subjects:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Holdings details from ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: 641 ΠΑΡ
Copy Unknown Available  Place a Hold