Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Παραδείση, Χρύσα (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Vydání:επαυξ. έκδ.
Témata:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informace o exemplářích z: ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Signatura: 641 ΠΑΡ
Jednotka Unknown Dostupné  Požadavek