Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

全面介绍

Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者: Παραδείση, Χρύσα (Συγγραφέας)
格式: 图书
语言:Greek
出版: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
版:επαυξ. έκδ.
主题:

相似书籍