Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /

Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κ...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Παραδείση, Χρύσα (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Greek
Vydáno: Αθήνα : Τερζόπουλος, c1999
Vydání:επαυξ. έκδ.
Témata:
Popis
Shrnutí:Ένας συγκροτημένος οδηγός μαγειρικής σε μια ανανεωμένη και αναθεωρημένη έκδοση που μεταφέρει την πολύτιμη πείρα της Χρύσας Παραδείση μέσα από 560 συνταγές της ελληνικής κουζίνας, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς να πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό - συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας. Το βιβλίο "Μαγειρική και ζαχαροπλαστική" της Χρύσας Παραδείση θα δώσει υφή και υπόσταση στην δημιουργικότητά σας και θα σας φέρει στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσετε στο τραπέζι σας πιάτα νόστιμα και υγιεινά, που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια. Αποτελεί συνάμα πηγή εντυπωσιακών ιδεών.
Fyzický popis:201 σ. : έγχρ.εικ ; 24 εκ.
ISBN:960-7220-46-3