Έντυπα σχετικά με την εκλογική διαδικασία / Βουλευτικές εκλογές 1952 (1952)
Κατεπείγουσα εκλογική εγκύκλιος (330) του Υπουργείου Εσωτερικών περί των εκλογικών περιφερειών της 10ης Οκτωβρίου 1952.Εξαιρετικώς επείγουσα εγκύκλιος (356) του Υπουργείου Εσωτερικών: "Οδηγίαι περί της προς εκλογήν βουλευτών ψηφοφορίας διαλογής των ψήφων, ανακηρύξεως των επιτυχόντων κ.λ.π." της 29ης Οκτωβρίου 1952.Εγκύκλιος 362 του Υπουργείου Εσωτερικών "Περί της ψηφοφορίας των δυνάμει του Α. Ν. 1508)1950 διαγραφέντων εκ των καταλόγων εκλογικών βιβλιαρίων των περιφερειών πρώην Δήμων Αθηναίων, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης ετεροδημοτών κ.λ.π." της 01ης Νοεμβρίου 1952.Νομοθεσία περί εκλογής βουλευτών του Υπουργείου Εσωτερικών. Βιβλίον πράξεων της εφορευτικής επιτροπής. Βιβλίον πρωτοκόλλου ψηφοφορίας. Βιβλίον διαλογής ψηφοδελτίων υπέρ συνδυασμών και μεμονωμένων υποψηφίων.