Σχολική εφορεία Φτελεώνος (Πτελεώνας)
Προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων του σχολικού ταμείου Φτελεώνος για τα έτη 1942-1943, πρακτικά συνεδρίασης σχολικής εφορίας, συγκεντρωτικός απολογιστικός πίνακας των γενομένων εσόδων και εξόδων του σχολικού ταμείου Φτελεώνος, διπλότυπο εισπράξεως.