Σχολική εφορεία Μηλοχωρίου Εορδαίας
Πρακτικά συνεδρίασης σχολικής εφορίας, εντάλματα πληρωμής, αποδείξεις, καταστάσεις πληρωμής, διπλότυπο εισπράξεως, προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων του σχολικού ταμείου Μηλοχωρίου για τα έτη 1941 -1942 και άλλα έγγραφα σχετικά με τη σχολική εφορεία Μηλοχωρίου Εορδαίας.