Προσφυγικοί σύλλογοι - Τοπικό Συμβούλιο Πρόνοιας και Στέγασης Προσφύγων
Αλληλογραφία και άλλα έγγραφα σχετικά με την ύπαρξη προσφυγικών συλλόγων στην περιφέρεια και προσκλήσεις σε συνεδρίαση στο τοπικό κατάστημα της Νομαρχίας στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Πρόνοιας και Στέγασης Προσφύγων.