Εφεδρικά επιδόματα (Ιούλιος - Αύγουστος 1941) (1941)
Αποδείξεις, αιτήσεις υποβολής δικαιολογητικών για τη διανομή εφεδρικού επιδόματος, πιστοποιητικά, εξουσιοδοτήσεις, ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής εφεδρικών επιδομάτων σε οικογένειες στρατευθέντων οπλιτών, άλλα έγγραφα σχετικά με τα ανωτέρω.