Γενική Διοίκηση Κοζάνης - Φλωρίνης / Φάκελος Ασφάλειας
Εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα της Γενική Διοίκηση Κοζάνης - Φλωρίνης με κύριο θέμα τη δράση των Βουλγάρων κομιτατζήδων, την προπαγάνδα τους και τους τρόπους ενημέρωσης και αντίδρασης της ελληνικής πλευράς.