Νομαρχία Φλωρίνης προς Γενική Διοίκηση Κοζάνης - Φλωρίνης / Φάκελος Ασφάλειας (1921)
Εμπιστευτικές διαταγές και αναφορές, εβδομαδιαία δελτία πληροφόρησης, κρυπτογραφημένα τηλεγραφήματα κυρίως για την κίνηση των κομιτατζήδων και για προπαγανδιστικές ενέργειες.