Διοίκηση Χωροφυλακής Κοζάνης προς Γενική Διοίκηση Κοζάνης- Φλωρίνης / Φάκελος Ασφάλειας
Αναφορές της Διοίκησης Χωροφυλακής Κοζάνης σχετικά με την κίνηση των κομιτατζήδων και προπαγανδιστικών ενεργειών, δελτία αφορών ανά μήνα, αναφορές για μουσουλμάνος και μια αγγλίδα.