Γενική Διοίκηση Κοζάνης - Φλωρίνης / Φάκελος Ασφάλειας (1921)
Εμπιστευτικά έγγραφα, απλά και κωδικοποιημένα τηλεγραφήματα της Αναπληρωματικής Διοίκησης Δ΄ Σώματος Στρατού σχετικά με τη μεταφορά λόχου στην Καστοριά.