Αρχείο Γενικής Διοίκησης Κοζάνης-Φλωρίνης / Φάκελος Ασφάλειας, 1920-1922
Περιέχει αλληλογραφία με αποστολέα το 36ο Σύνταγμα Πεζικού και παραλήπτη την XIV Μεραρχία σχετικά με θέματα ασφάλειας.Αποκόμματα εφημερίδων ''Ταχυδρόμος βορείου Ελλάδας'', ''Φως'' και ''Μακεδονία'' του 1921.Επιστολές για θέματα ασφάλειας προς συντάγματα πεζικού, λόχους και στρατιωτικά σώματα, εκθέσεις, εξέταση μαρτύρων, επιστολές σχετικά με Βουλγαρικά θέματα, επιστολές προς τη Γενική Διοίκηση Κοζάνης-Φλώρινας.Αλληλογραφία του Υπουργείου Εξωτερικών με τη Γενική Διοίκηση Κοζάνης.