Πλημμύρα Άνω Καϊλαρίων (1924)
Τηλεγραφήματα, διαταγές, κοινοποιήσεις και άλλα έγγραφα σχετικά με την Πλημμύρα στα Άνω Καϊλάρια από χείμαρρο που είχε ως αποτέλεσμα ζημιές σε 471 οικογένειες με κάποιες από αυτές να μείνουν άστεγες, όλες ανεξαιρέτως προσφύγων. Καταστάσεις ζημιών σε αγρούς, δέντρα, ζώα, οικήματα, έπιπλα και τρόφιμα.