Διάφορα έγγραφα Νομαρχίας Κοζάνης 1925-1929
Έγγραφα σχετικά με την ανέγερση στηλών για τους πεσόντες πολέμου, την αγροφυλακή Κοζάνης, την παράδοση και παραλαβή εκλογικών ειδών. Διατάγματα σχετικά με το δημοτικό δασμολόγιο (1926-1929). Δελτία αδικημάτων και συμβάντων της Διοίκησης Χωροφυλακής Κοζάνης.