Αγροφυλακή Κοζάνης
Πιστοποιητικά ορκωμοσίας αγροφύλακα. Εκθέσεις ορκοδοσίας. Κατάσταση ονομαστική των υπηρετούντων ως αγροφύλακες στην αγροτική περιοχή της Κοζάνης. Προϋπολογισμός των εσόδων και των εξόδων της αγροφυλακής του Δήμου Κοζάνης από 01 Αυγούστου 1926 - 31 Μαρτίου 1927 και για τα οικονομικά έτη 1926-1927, 1927-1928. Καθορισμός τοποθεσιών αγροφυλάκων και εποπτών αγροφυλακής. Κοινοποιήσεις, διαταγές, πιστοποιητικά, αναφορές, επιστολές και άλλα έγγραφα σχετικά με την αγροφυλακή Κοζάνης.